vineri, 18 mai 2007

SECRETUL CREATIEI

Secretul Creatiei:



- Identifica dorinta si verifica apoi daca esti acordat vibrational, mai precis daca starea ta de spirit, emotionala corespunde cu aceasta dorinta.




Nu poti obtine sau trai o senzatie de bine, de exemplu, daca in acest moment ai o stare depresiva, generata de frica. Daca teama de orice fel va domina.

Nu poti obtine bunastarea pana cand nu elimini din mintea ta frica de saracie.

Nu poti deveni sanatos cat timp vei vorbi despre boala si vei considera ca esti bolnav, cat timp boala si frica de boala va persista in mintea ta.

Semnalul transmis creatiei va fi cel pe care te focalizezi cel mai mult. Cel dominant, cel care e ca un fel de obsesie. Vei receptiona doar pe frecventa cu care rezonezi.

De ceea ce iti e frica nu scapi – va e cunoscuta expresia?

Cei care se tem de saracie si vorbesc despre saracie, raman saraci. Cei care vorbesc despre bunastare obtin bunastarea.
Cei care vorbesc si se gandesc la boala, raman sau devin bolnavi, cei care vorbesc despre sanatate raman sanatosi sau devin sanatosi.

Starea de spirit - sentimentul trait, este de fapt cel care transmite mesajul, dorinta, si care determina implinirea dorintelor, a viselor noastre.

Probabil veti spune, ca e foarte usor sa transmita un mesaj pozitiv cineva care deja se simte bine, dar cum sa faca asta cineva care se simte rau?

Raspunsul este – amintiti-va momentele, starea avuta atunci cand v-ati simtit bine, cand erati sanatosi, pretinzand ca va simtiti bine, crezand din tot sufletul ca va simtiti bine, amplificand in suflet bucuria de a a te simti bine si sanatos.

Asa functioneaza Legea Creatiei – Creatia rezoneaza cu gandurile tale, de fapt cu sentimentele tale legate de acele ganduri, cu ceea ce persista mai mult in mintea si in inima ta.

Trebuie doar sa crezi! - Tu in ce crezi?

Tot ceea ce crezi cu tarie, cu convingere se va materializa - atentie deci, poate sa fie o frica, o imagine negativa, un gand terifiant care te copleseste sau poate fi materializarea unei dorinte.

Unii, probabil, majoritatea vor nega un astfel de comportament prin faptul, ca nu vor sa fie catalogati de cei din jur drept nebuni. E si acesta un punct de vedere foarte corect.

Voi alegeti ce va doriti in viata cel mai mult si mai mult! Alegeti aprecierea, stima celor apropiati, asta o sa aveti. Alegeti sa va transpuneti in realitate visele, asta o sa aveti. Orice alegere e corecta.

Tu esti cel care hotaraste !!!

Succesul este ceva ce atragi,este recunoasterea faptului ca ai devenit o persoana atractiva!!!

Numai tu poti alege cum va fi viata ta!

3 comentarii:

Tathenen spunea...

In mareparte, cam aceeasi ideea am incercat sa o trasmit si eu aici dar poate itnr-un mod mai copilaresc... :)

alexandru spunea...

creatia e mult mai veche decit ne-o imaginam noi ; si nu sa desfasur- at atit de simplu .

gandalf spunea...

hm...de aproximativ 15 luni am parte numai de subiecte de genu'...fie ele sub forma de bloguri fie carti fie filme, documentare...realizaz ca nu sunt intamplatoare si asta imi face bine,
thx,danke,spasiba,gracias,xiexie,multumiri !