marți, 1 mai 2007

AUTO-REPROGRAMARE GENETICA


Noroc, Sanatate Si Viata Lunga prin Auto-Reprogramare Genetica

Multi dintre dumneavoastra va confruntati cu probleme de sanatate, sau probleme de varsta, si cautati solutia rezolvarii acestora in exteriorul fiintei dumneavoastra, cand in interior exista toate resursele, in fapt resurse nelimitate pentru a rezolva toate aceste probleme si multe altele.

Procesul de imbatranire si de imbolnavire al corpului uman este oarecum similar cu cel al functionarii unui calculator. Indraznesc de accea, pentru a fi mai bine inteles, sa fac aceasta palalela, putin fortata intre corpul uman si un computer – computerul dumneavoastra personal.

Nici un computer, oricat ar fi el de performant, nu functioneaza fara un sistem de operare, oricum s-ar chema el, Windows, Linux sau aiurea.

Cei care folosesc in mod extensiv calculatorul, au observat ca dupa o anumita perioada de utilizare, calculatorul functioneaza din ce in ce mai greu, apar erori, se blocheaza datorita liniilor de program care se corup, si in final singura optiune ramasa este reinstalarea sistemului de operare.

De ce nu am face acelasi lucru cu corpul nostru?

Identic, si corpul uman are un sistem de operare, pe care noi il numim generic, ADN. In spiralele ADN gasim sirurile proteice de gene, asemanatoare cu liniile de program ale unui sistem de operare dintr-un P.C.

Tot la fel, si la fiinta umana, apar in timp disfunctionalitati, datorita coruperii sirurilor enzimatice genetice din lantul ADN. In cazul uman, aceste disfunctionaliti le cunoastem ca imbolnaviri sau imbatrinire.

Procesul, in cazul corpului nostru fizic, este similar cu cel explicat mai devreme.

Celulele corpului uman se reinoiesc periodic, dar tiparul dupa care se face aceasta reinnoire este chiar programul genetic numit ADN. In timp, structura ADN se modifica datorita factorilor externi sau interni. Din cauza modificarii tiparului folosit, este normal ca si piesele rezultate vor avea defecte functionale sau de structura.

Solutia, ca si in cazul computerului, este reprogramarea, dar care nu mai pare atat de facila ca si in cazul banalului computer, operatie care nu e nici imposibila. Mintea umana este cheia repararii - reprogramarii, si in cazul PC-ului si al ADN-ului dumneavoastra. Procedeul nu este atat de diicil cum ar parea la prima vedere, dar necesita multa perseverenta, si constanta.

Vizualizand din ce in ce mai clar si mai precis rezultatul dorit, in cazul nostru, insanatosirea, o stare fizica mai buna si, de ce nu, (indrazniti) intinerirea, mintea va rescrie codul nostru genetic care va pune in practica dorintele si aspiratiile noastre. Atragem in subconstient si implicit in universul nostru norocul si tot ceea ce implica el - sanatate, bucurie, abundenta etc.

Dar pentru a avea succes, nu uitati! Incetati definitiv cu vaicareala sau cu discutiile despre suferintele dumneavoastra. Incetati sa mai ganditi negativ.

Nu trebuie sa asteptati efectele in cateva secunde, in cele mai multe cazuri e nevoie de ceva timp pentru ca rezultatele sa devina palpabile, dar vor deveni, fiti sigur de aceasta.

Ceea ce este surprinzator la acest procedeu, este ca ajutandu-va pe dumneavoastra, ii veti putea ajuta si pe cei din jur. Veti fi ca un exemplu pentru ceilalti, veti vorbi fara sa vreti despre succesele dumneavoastra, veti raspandi numai optimism in jur si ii veti incuraja si pe altii sa procedeze la fel.

Si in final, de retinut, cheia succesului in orice domeniu, inclusiv al tineretii si al sanatatii a fost enuntata de un proverb chinezesc cu mii de ani in urma care spune:

„Nu valul marii gaureste piatra, ci picatura de apa care o loveste putin cate putin, dar cu consecventa.”

Nimic nou sub soare.

Niciun comentariu: