joi, 3 mai 2007

SPUNE UN LUCRU BUN si ZAMBESTE




Incearca daca poti sa spui in fiecare zi un lucru bun altei persoane si zambeste.

Probabil puteti comenta cat de bine arata imbracamintea lor, sau cat de bine arata ei in acea zi. Observati fetele acestor persoane pe care le complimentati cum se lumineaza si stralucesc. Veti observa deasemenea ca, pe masura ce spuneti cuvintele, in voi insiva apare o stare de bine interior. Doar spunand acele cateva cuvinte, puteti ridica nivelul de vibratie a energiei imprejurul vostru.

Si voi veti simti acest fapt. Nu uitati sa zambiti!

Doar imaginati-va daca spuneti ceva dragut oricui dintr-o camera, cat de benefic ar fi pentru energie. Desigur, ar putea fi privita aceasta actiune ca ceva dictat de un interes, dar nu e nimic rau in a face comentarii pozitive despre cineva sau ceva.

Deseori persoana poate face remarci negative la comentariul dumneavoastra. De exemplu puteti spune: “ Aratati foarte bine astazi, imbracamintea dumneavoastra arata minunat” si persoana respectiva va va raspunde cu ,“ Ma simt groaznic, si hainele astea nu sunt noi ” dar puteti declara din nou, “ Bine, dar aratati foarte bine si imbracamintea vi se potriveste”. Cu cat spuneti mai mult aceasta, cu atat mai mult se schimba energia persoanei respective. De obicei, dupa ce spuneti de doua ori, energia incepe sa se schimbe.

Incercati si veti vedea.

Si nu uitati, de cate ori faceti un compliment - zambiti

Cineva din preajma dumneavoastra este intodeauna negativ? Incercati sa-i spuneti ceva pozitiv . Reactia acelei persoane va fi aceea de a fi din nou negativa, dar reafirmand declaratia dumneavoastra, o veti face sa gandeasca si chiar unii sa va multumeasca.

Cateva cuvinte spuse zilnic nu inseamna mare lucru pentru dumneavaoastra, dar cand spui aceste cuvinte, te fac si pe tine sa te simti bine.

Si cu cit o faci mai des, cit mai multor persoane, cu atat mai mult poti schimba lumea.

De cate ori faceti un compliment - zambiti - si astfel complimentul va fi insutit.

Maitreya. www.maitreya-edu.org


Si nu uitata niciodata:

"Nu poti sa inveti ceva pe cineva; poti doar sa il ajuti sa gaseasca raspunsul in el insusi."

Galileo Galilei


Niciun comentariu: