luni, 3 martie 2008

Increderea


Fiecarui suflet de pe suprafata pamantului ii poate fi asigurat tot ceea ce ii este necesar .

El trebuie sa invete numai sa aiba incredere. Sa se elibereze de frica, de dubii, de insecuritate si alte asemenea energii negative. Aceste sentimente sunt aduse din alte incarnari, sentimente ce nu au fost curatate din memoria sufletului si ele produc distrugeri in viata celor care le experimenteaza.

Intreaba-te singur, de ce te temi? Vine dintr-o experienta din aceasta incarnare? Daca da, atunci vorbeste cu un sfatuitor spiritual si indeparteaza-ti-o din memoria sufletului. Daca stii ca nu vine din aceasta incarnare, atunci cauta o persoana spirituala care te poate ajuta sa accesezi o viata precedenta, unde isi are originea.

Frica este energie care a fost prinsa in capcana. Ea a fost odata un gand care a devenit negativ datorita unei experiente care a fost neplacuta si neinteleasa. Odata gasita ea poate fi eliberata, pentru a nu mai bantui sufletul din nou.

Creatorul, Dumnezeu asa cum numesc multi aceasta energie, Sufletul Divin, asa cum o numesc altii, ori cum vrei sa numesti aceasta energie, nu poate lucra prin tine daca ai frica, pentru ca frica este o energie negativa si ea blocheaza revarsarea de energie pozitiva care intra. Tot ce ai nevoie poate fi acolo, chiar toate nevoile tale pot fi acoperite numai daca vei inceta sa fii ingrijorat, fricos, sa ai dubii, si alte emotii negative. Odata ce ele au fost indepartate, atunci Creatorul iti poate trimite tot ceea ce iti este cuvenit.

Deseori tu nu esti constient de problemele tale negative. Numai cand un individ viziteza un vindecator/invatator/consilier spiritual acela poate descoperi unde sunt blocajele respectivului. Odata indepartate blocajele, energia se poate revarsa neintrerupt. Apoi, daca cineva are incredere STIE ca tot ce ii va fi necesar ca individ ii va fi asigurat, caci nici un suflet nu are nevoie sa ajunga infometat, sa fie sarac ori sa fie izolat.

De fiecare data cand iti spui tie insuti “ Eu nu voi fi niciodata bogat” tu creezi acea energie, este o declaratie negativa, indeparteaz-o si inlocuieste-o cu una pozitiva de genul “ Voi fi bogat si voi utiliza banii pentru actiuni nobile si la fel de bine ii voi utiliza si pentru mine insumi”

Nu este nimic rau in abundenta daca acela ce o are daruieste o zecime din ea. Cand cineva daruieste o zecime, acela mentine revarsarea de energie.

Exista prezumtia ca pentru a fi spiritual cineva trebuie sa fie sarac, aceasta este din zilele cand a aparut si nu mai are relevanta. Toate sufletele ar trebui sa aiba abundenta, tot ceea ce au ele nevoie le poate fi asigurat si chiar mai mult, daca ei doresc, atat timp cat utilizeaza aceasta energie cu intelepciune.

Increderea este detasarea de toate aspectele negative si permiterea energiei Divine a Creatorului sa-ti umple viata, sa-ti aduca fericire, succes, recompense financiare care sunt ale tale de drept.

Fiecare suflet are abilitatea de a crea tot ceea ce are nevoie, trebuie numai sa ai incredere, sa iti dai drumul sa apoi sa ZBORI.
Vei fi mirat cat de departe poti ajunge.

Maitreya.

Traducere dupa textul original http://www.maytreya-edu.org/

Anton Ungureanu-Maier

Niciun comentariu: