marți, 25 martie 2008

Fericirea - Maitreya


Fericirea este dreptul fiecarui suflet. Totusi atat de multi dintre voi (cei) de pe suprafata pamantului sunt nefericiti si neinpliniti.

De ce se intampla aceasta?

Este datorita faptului ca voi nu stiti unde este fericirea.

Multi dintre voi nu v-ati uitat in voi insiva sa vedeti ce e de facut, ca sa puteti fi fericiti.

Voi (chiar) nu credeti ca sunteti capabili sa fiti fericiti din nimic.

Negativitatea atarna in jurul vostru ca o “piatra de moara”, si cu cat sunteti mai nefericiti, cu atat ea cantareste mai mult.

Fiecare dintre voi are un talent, ceva prin care poti sa traiesti pentru tine insuti, si de asemenea sa faci viata mai placuta pentru tine. Odata ce descoperi talentul tau imediat doresti sa mergi la munca. Doresti sa te dai jos din pat dimineata, si fiecare zi iti face placere. Tu doresti mai putin sa dormi, si fiecare zi devine o ocazie de veselie. Ai un zambet constant si energia ta este fara limite.

Iti trebuie curaj sa-ti descoperi talentul, deoarece odata ce l-ai descoperit, atunci tu trebuie sa il pui in aplicare, si asta iti aduce schimbare.

Egoul uraste schimbarea, si o va evita ori de cate ori poate.

Tu o sa spui, “Dar Maestre, cum o sa descopar care este talentul meu?” si eu o sa-ti spun tie: el este ceea ce faci cel mai bine dintre toti.

Unii oameni sunt buni in fel creativ, altii in comunicare, altii spiritual, altii in logica. Fiecare suflet are propriul lui talent, descopera-l si poti gasi fericirea. Daca dorestii sa o iei pe o cale mai scurta in gasirea talentului, atunci cauta un profesor/clarvazator, cineva care lucreaza pe nivel spiritual, acesta iti va canaliza informatiile despre talentul tau.

Nu mai fi nefericit, elibereaza-te si gaseste fericirea care iti este destinata. Nu te teme de schimbare, iti va aduce oportunitati sa-ti modifici viata pentru totdeauna.

Deasemenea nu lasa varsta sa te opreasca, multe suflete si-au schimbat directia tarziu in viata si si-au creat o viata mai buna pentru ei insasi.

Daca esti un suflet nefericit atunci descopera-ti talentul si gaseste-ti fericirea.

Maitreya.

Mesajul original in Limba Engleza si se gaseste pe site-ul www.maitreya-edu.org

Niciun comentariu: