miercuri, 22 octombrie 2008

Apa si Frica


Apa sustine viata!

Am revazut recent documentarul "Apa".

Mi-am adus aminte ca intre oameni si apa relatia este biunivoca.

O fiinta umana care experimenteaza emotii negative cum ar fi frica, teama, ura, isi polueaza informational propria rezerva de apa.

Ca o consecinta directa apare influentarea viitorului propriu si implicit a propriei sanatati fizice si mentale.

Corpul uman contine apa intr-o proportie ce variaza intre 75% si 95%, iar in creierul uman apa se apropie de procentul maxim 95%.

"Apa" e un material video destinat mai mult celor care isi pun in mod constant intrebari cu privire la ce se intampla in jurul in viata lor. Si  mai ales celor care nu isi pun in mod obisnuit proprile greseli in spatele altora ci invata din ele si  devin puncte de start ale actiunilor lor corective.

Foarte probabil cei pasionati de cunoastere vor considera ca merita sa-si sacrifice 1 ora si 20 minute din viata pentru al viziona.

Cred ca acesta e motivul ce m-a determinat sa incorporez in aceasta pagina documentarul "Apa" .

Filmul e destul de lung dupa unele standarde, insa e extrem de interesant datorita temei abordate, al apei si al interactiunii ei cu Universul nostru.

Este un film care te pune sigur pe ganduri si care ridica multe intrebari.

Vizionare placuta!

Deci "Dragoste si Recunostinta".

4 comentarii:

Anonim spunea...

cum as putea downloada acest film

Anonim spunea...

Un site foarte bun, pe care il vizitez deseori si l-am recomandat si altora. Un pic cam sofisticate explicatiile, cam lungi, dar informatiile sunt utile (prea) multora.

Anonim spunea...

pentru anonimul care doreste sa downloadeze filmul: salvati "Real Player" gratuit de pe internet si...sa fiti sanatos! Cu el puteti si salva, si viziona cam orice de oriunde.

If music be the food of love, play on... spunea...

VREAU SA VAD SI EU FILMUL! DE CE NU MAI ESTE DISPONIBIL?
MULTUMESC.