vineri, 27 iunie 2008

Schimbul de energie


In ultimul timp s-a scris mult si s-a vorbit despre arta manifestarii. Pentru unii oameni este foarte usor, in timp ce pentru altii este extrem de dificil.


De ce se intampla astfel?

Unele suflete in vietile lor trecute si-au folosit gresit energia lor financiara si nu au facut ceea ce hotarasera (initial) ca vor realiza cu ea. Acest fapt a provocat poate multa suferinta altor persoane sau chiar lor insisi, asa ca in aceasta viata, ei au ales sa invete prin rabdare, sau buna intentie. Deseori aceasta (etapa) poate dura catva timp in planul terestru pentru ca sa fie parcursa.

Altii au folosit in mod intelept in vietile trecute energia lor, si in felul acesta acum culeg rasplata pentru succesele lor trecute.

Totul e numai invatare.

In mod uzual Eul, Egoul va impinge continuu in trecut in frica lui de a se misca inainte.

Odata ce lectia este invatata, atunci energia se schimba.

O lectie importanta de invatat este schimbul de energie pentru serviciile primite. Pentru multi aflati pe calea trezirii, ideea de a plati pentru serviciile oferite noua in lumea spirituala este privita cu surprindere si resentiment. Adagio-ul pare a fi: ”Daca e de la D-zeu, de ce nu e gratis?”. Trebuie sa fie un schimb de energie pentru orice, fie ca e o sticla de lapte ori o sedinta spirituala. Din acest motiv ghicitorii din trecut spuneau: „ Fa o cruce in palma mea cu argint” inainte de a incepe ghicitul.

Schimbul de energie asigura oportunitatea Universului de a aduce si mai mult celui care daruieste.

Acolo unde ciclul schimbului de energie este mentinut, nu exista lipsa niciodata. Unul da si altul primeste. Acesta este conceptul din spatele zeciuielii religioase (Dania rituala) din lumea de azi. Totusi nu e vorba doar pentru religie. Este pentru toate sufletele odata ce au depasit frica de lipsuri.

Nu ramaneti ancorati in trecut datorita vechilor sisteme de credinte sau a fricii propriei de lipsuri. Daruiti cu dragoste si apreciere si Universul va va binecuvanta cu mai mult.

Maitreya.

18th June, 2008 - Message from Maitreya: Exchange Of Energy

www. maitreya-edu.org


"Intamplator sau nu, probabil ca nu, un prieten m-a intrebat zilele acestea despre interactiunea dintre Legea Karmei si "Legea atractiei" si implicit a manifestarii.

Cred eu ca traducerea mesajului lui Maitreya aduce un raspuns mult mai clar decat al meu.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Va multumesc mult pentru raspunsul prompt si complet pe care mi l-ati oferit la intrebarea anterioara.Daca nu deranjez , as dori sa intreb daca (si cum) este posibil sa "deblochezi" o Chakra blocata.Pe site-ul http://www.eclecticenergies.com/chakras/chakratest.php se afla un test care determina in ce masura o Chakra este inactiva.Am facut testul si am aflat ca am un blocaj la Manipura (cea de-a treia Chakra).Stiti cum se poate remedia?
Un tip fascinant de terapie am auzit ca il constituie radionica (derivata din radiestezie).Aceasta consta in utilizarea de aparate electrice care permit canalizarea energiei eterice (sau Orgon , dupa cum a fost denumita de catre savantul Wilhelm Reich , cel ce a descoperit-o).Pentru informatii in domeniu va recomand sa cititi http://en.wikipedia.org/wiki/Wilhelm_Reich si http://en.wikipedia.org/wiki/Radionics.As fi interesat sa aflu ce opinie aveti despre aceste subiecte.Astept cu interes raspunsul Dumneavoastra si va multumesc inca o data.Rares

Toni spunea...

Aproape toate fiintele au blocaje la nivel energetic. Faptul ca tu ai diagnosticat un blocaj pe Manipura se poate datora unei vointe insuficient antrenate sau poate chiar o lipsa de curaj. Vezi semnificatia chakrelor.
Orice blocaj are o cauza precisa si deci este necesar sa rezolvi problema care produce acest blocaj pe care normala. A utiliza aparate pentru a rezolva problemele energetice umane reprezinta o solutie paleativa cu efecte incontrolabile. Noi ca fiinte am fost construiti cu capacitatea de a ne auto-repara fara a avea nevoie de o trusa de scule.
Suntem in principiu entitati autonome.

Succes!

Anonim spunea...

Chiar intelegeti tot ce scrieti? Eu zic ca nu,parerea mea,poate ma insel, dar va ...Simt !