marți, 25 decembrie 2007

Thank you - Gracias - Merci - Danke

- Multumesc! Pentru frumusetea vietii si a universului, Pentru cei din jurul nostru.

-Thank You! For the Life and the Universe beauty. I am grateful.

- Danke! Für das Leben und die Universumschönheit.

- Merci! Pendant la vie et la beauté d'univers.

- Gracias! Para la vida y la belleza del Universo.




!Gracias!

"All those who have achieved great things have been great dreamers." Orison Swett Marden


Omul a uitat cine este cu adevarat.

El este aproape hipnotizat de o anumita idee despre sine insusi, pe care o poarta cu sine toata viata, fara sa stie ca nu este el, ci numai umbra sa. Iar aceasta umbra nu poate cunoaste nici un fel de implinire.

Nu este nevoie de nici un razboi, de nici o lupta; nu este nevoie nici de gelozie, nici de ura. Viata este atit de scurta, iubirea este atit de pretioasa...

Iar atunci cind poti sa iti umpli viata de iubire, de armonie, de bucurie, cind poti sa o transformi intr-o poezie si ratezi, esti singurul raspunzator de acest lucru, tu si nimeni altcineva. Este doar o problema de intelegere; o pura intuitie este suficienta pentru a nu te lasa tirit de fortele intunericului, ale negativitatii, ale distrugerii.

Doar putina atentie este necesara pentru a te devota creativitatii, iubirii, sensibilitatii, si pentru a transforma aceasta viata intr-un cintec - astfel incit viata sa fie un dans, iar moartea sa fie numai un punct culminant al acestui dans; astfel incit sa traiesti total si sa mori total, fara sa te plingi, ci cu deplina gratitudine si multumire fata de intreaga existenta.

OSHO

Niciun comentariu: