duminică, 25 noiembrie 2007

O poveste ce merita repetata.


In lume au fost si sunt destui oameni curajosi care fac ca societatea sa avanseze tehnologic si social. Ei sunt pionerii evolutiei. Fara ei am fi poate si acum la stadiul animalic de oameni de grota.

Poate cativa dintre ei nu reusesc sa isi duca dintr-o cauza sau alta la final actiunile, dar raman totusi destui ale caror activitati isi pun amprenta pe societatea umana. Unul din cei care au avut nesansa ca cercetarile sale sa nu ajunga sa fie puse in practica si sa isi produca efectele asupra umanitatii este si cercetatorul american Royal Rife.

Daca sistemul medical va continua sa avanseze, intr-o buna zi Royal Rife va fi recunoscut ca unul din cele mai mari genii din istoria mondiala. In 1920 Royal Rife a identificat virusul cancerului uman folosind cel mai puternic microscop al vremii (o varianta diferit proiectata, pe care el insusi a creat-o), cultivand virusul (pe carne de porc sarata, cel mai bun mediu de cultura), si apoi injectandu-l in soareci. Aceste injectii au cauzat cancer fiecaruia din cei 400 soareci. Mai tarziu, el a fost capabil sa descopere frecventa energiei electromagnetice care determina autodistrugerea virusului cancerului cand acesta se afla in interiorul campului acestei energii. El a creat un dispozitiv care emitea acel camp de energie si a reusit sa distruga virusii din interiorul pacientilor care erau la mai putin de 300 cm (10 feet) de dispozitiv.

In 1934, Universitatea Californiei de Sud a desemnat un Comitet Special de Cercetare Medicala sa aduca 16 bolnavi de cancer in faza terminala de la Pasadena Country Hospital la Laboratorul San Diego a lui Rife si sa-i interneze pentru tratament. Echipa includea doctori si patologi numiti pentru a examina pacientii, in cazul in care ei inca mai traiesc dupa 90 de zile. Dupa 3 luni de tratament, Comitetul a concluzionat ca 14 pacienti au fost complet vindecati. Tratamentul a fost (re)calibrat si cei 2 pacienti ramasi au fost vindecati in urmatoarele 4 saptamani. Pe 20 Noiembrie 1931, 44 din cele mai respectate autoritati medicale americane l-au onorat pe Royal Rife cu un banchet, denumit generic „ Finalul tuturor bolilor” la resedinta din Pasadena a Dr. Milbank Johson.

Dar dupa cativa ani, prin 1939, aproape toti acesti distinsi doctori si savanti au negat ca ei s-au intalnit vreodata cu Rife. Intoarcerea completa a fost rezultatul presiunii companiilor farmaceutice asupra lor. „Presiune” e un fel elegant de a spune. In ajunul unei conferinte de presa pentru a anunta rezultatele studiilor in terapia cancerului a lui Rife din 1934, Dr. Milbank Johnson, fostul presedinte al Southern California AMA, a murit otravit si hartiile sale s-au pierdut. De asemenea dupa o incercare esuata a lui Morris Fishbein de a cumpara drepturile asupra instrumentelor de vindecare a lui Rife pentru industria medicamentelor, laboratorul lui Rife a fost distrus prin incendiere si sabotaj. Dr. Nemes, care refacuse unele lucrari a lui Rife, a fost ucis intr-un foc misterios care a distrus toate documentele cercetarilor lui. Un foc similar a distrus de asemenea Laboratorul Burnett care validase rezultatul cercetarilor lui Rife. Royal Rife insusi a fost ucis in 1971 de o doza „accidentala” de Valium si alcool la Sitalul Grossmont.

Participante la studiile originale din 1934 ale Universitatii de Sud a Californiei (USC) au fost urmatoarele persoane: Arthur Kendall, Director al Nordwestern Medical School, Rufus Klein, Presedintele USC, Milbank Johnson si Edward Kopps, de la Metabolic Clinic din La Jola, George Fisher de la NY Children Hospital, Kurt Meyer de la Hooper Fundation din San Francisco si Whalen Morrison, Chirurgul Sef de la Santa Fe Railway.

Dr. Milbank Johnson, care a fost profesor de Fiziologie si Medicina Clinica la USC si presedinte al Comitetului Special de Cercetare Medicala, a condus timp de 10 ani propria clinica de cancer utilizand terapia lui Rife. El a avut astfel posibilitatea sa se documenteze aici asupra multor cazuri de remisie a cancerului.

Pe la sfarsitul anilor 1950, chiar doctori si laboratoare independente (printre care New York’s Presbiterian Hospital) – necunoscand lucrarile lui Rife, au dovedit prin propriile cercetari, ca cancerul era o maladie infectioasa virala, si au sustinut ca „ cancerul nu consta din localizarea izolata a tumorilor”. Ei au descris-o ca o boala generalizata cauzata de un organism in sange. E posibil ca toti sa avem virusul care in mod obisnuit nu creeaza tumori cu exceptia cazurilor cand exista suficienta toxicitate datorata expunerii la chimicale, obiceiurilor nesanatoase, sau a sangelui insuficient oxigenat (exceptii exista totusi- ex. Linda McCartney decedata de cancer desi ducea o viata intr-adevar sanatoasa)

Ca o concluzie si in acest caz frica a invins. Frica celor implicati in industria farmaceutica ca vor falimenta in urma punerii in practica a descoperirilor lui Rife. Frica a fost mai mare decat dorinta umana, generala de de a fii sanatos.

Traducere si adaptare din limba Engleza.

Acesta este doar un rezumat. Intregul articol exista la adresa: http://www.rense.com/health/rife.htm

Articole similare:

http://www.mnwelldir.org/docs/cancer1/rife.htm

http://www.rt66.com/~rifetech/

http://www.rense.com/general73/requiem.htm

http://en.wikipedia.org/wiki/Royal_Rife

http://www.rife.org/

Niciun comentariu: