luni, 15 octombrie 2007

Probleme pe Pamant


Am fost intrebat de multe ori ”Maestre, nu poti sa opresti razboaiele, necazurile si conflictele din lume?” Am dori dar nu putem, in perioada in care umanitatea este (cuprinsa) de intunericul Egoului, noi nu putem face nimic in acest sens. Totusi, noi, Maestrii putem – prin mesagerii nostrii – calatori prin lume, ridicand vibratia planetei in asa fel incat planul terestru sa-si poata ridica nivelul vibrational si sa se indeparteze de razboaie, conflicte si toate celelalte probleme. Energia tarilor din lumea de azi este foarte asemanatoare cu a unei persoane individuale care, atunci cand isi ridica vibratia, stie (imediat) ca este necesar sa se schimbe. Nu numai voi aveti propriile lectii de viata necesare a fi invatate, acelasi principiu se aplica lumii si a tarilor care fac parte din ea.

Mesagerul meu a calatorit prin multe tari, unde dupa fiecare vizita, energia s-a schimbat chiar dramatic. Chiar daca nu intodeauna dramatic, energia tot s-a schimbat. Atat de multe parti ale lumii stau inchistate in vechea energie a trecutului. Aceasta energie mentine oamenii in asa fel incat sunt incapabili sa evolueze, incapabili sa vada lumina schimbarii, incapabili sa inteleaga ca ceea ce fac ei prin conflicte si dispute le cauzeaza mai multe probleme.

Tu poti spune; „ Dar Maitreya, lumea este un spatiu urias, cum o sa realizezi asta?”. O sa-ti raspund, noi vom face totul foarte incet. Pe masura ce din ce in ce mai multe suflete se indreapta spre lumina constientei – si multi au facut-o in ultimii 27 de ani – cu atat mai multe suflete avem ca sa radieze lumina ca un far in toata lumea. Sunt suflete care s-au schimbat – si-au ridicat propriile vibratii – care nu sunt nici macar cu pasiuni metafizice. Pur si simplu au devenit mai umani, mai preocupati de lume si ei (impreuna cu cei cu orientare metafizica), energia lor, energia lor interioara, lucreaza sa transforme intunericul mondial in lumina.

Totusi sunt multe suflete care venisera sa ajute prin activitatea lor care sunt blocati in propriul Eu, prinsi in credinta a ceea ce Egoul lor le spune despre ei. Ei nu vor evolua din cauza fricii sau a altor emotii, si aceste suflete sunt cele care atunci cand vin la noi, sunt asa de cuprinse de remuscari cand vad ceea ce ar fi putut face in lume. Sunt asa multe suflete care ar fi trebuit sa fie cu parteneri, ale caror vieti sunt statice si singuratice si care nu pot activa pentru noi si pentru spiritualitatea omenirii fara partener, suflete care permit Eului sa blocheze comuniunea si astfel amana sarcina pe care o au de indeplinit. Aceiasi suflete se plang cand conflictele si necazurile cauzeaza probleme in planul terestru si spun, „Maestre, de ce nu poti face nimic?”. As dori sa le spun acestora, „ De ce nu puneti in practica ceea sunteti destinati sa faceti?”

Recent unul dintre absolventii de la studiile mele a trecut printr-o perioada foarte dificila cauzata de Eul prropriu. Ei i s-a oferit ajutor in Seatle, dar l-a refuzat. Mesagerul meu terestru, Margaret a dorit sa o ajute incercand sa ia legatura cu ea pe Messenger, dar de fiecare data cand Margaret se conecta ca sa o ajute ea inchidea Mess-ul. I-a luat foarte mult timp sa raspunda la e-mailul trimis de Margaret si cand a facut-o raspunsul ei nu a fost pozitiv. Margaret a facut tot ceea ce era posibil sa ajute aceasta persoana, dar Egoul ei nu dorea ajutorul. Totussi acum cateva zile acest suflet intreba, „ De ce Maitreya nu ma ajuta?”.

Eu sunt aici sa ajut pe toti oricand aveti nevoie! Cu toate acestea, este necesar sa cereti sa fiti ajutati si e necesar sa realizati – acei dintre voi care au venit sa serveasca umanitatea – ca voi si numai voi singuri sunteti cei care iau decizii cu privire la viitorul vostru si cu privire la activitatea voastra in planul terestru. Noi Maestrii nu va putem forta sau obliga. Noi suntem aici sa va ajutam sa depasiti blocajele si actiunile propriului Ego. Acesta e singurul nostru scop, sa va ajutam sa evoluati pe calea metafizica si de constienta.

E asa o rusine sa vezi asa multi care se intorc acasa si realizeaza ca trebuie sa revina pentru o alta reancarnare deoarece nu si-au indeplinit destinul.

Oricum e alegerea voastra.

Noi va oferim ajutorul dar numai decizia voastra produce rezultatul final.


Maitreya.

Traducere si adaptare din engleza a mesajului "Trouble in the World"

Message from Maitreya. 4th October, 2007 www.maitreya-edu.org

Niciun comentariu: